مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

باسلام. من برای پرونده مبلغ50میلیون وثیقه گذاشتم وحکمم سال97اومد که2سال حبس تعزیری دارم پشت چک سرقتی امضا کردم ولی رضایت کسی که چکو داده بودمو گرفتم ولی قاضی گفت باید رضایت کل شکات پروندرو بگیری.ولی پرونده اجرای احکام کیفریم مختومه شده خودبه خود.ولی برای وثیقه که سندگذار مادرم بود مادرم چند وقت پیش فوت شد وگواهی فوتو گذاشتم روپرونده اجرای احکام مدنی ولی بعد از اون گواهی فوت الان تو روند پرونده زده مختومه شده تو خلاصه پرونده زده کسرموقت از امار طبق دستوالعمل...میخواستم بدونم خونه مزایده رفته یانه چرا مختومه کردن....ممنونم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلاممزایده رفتن منزل و فروش ان مراحلی دارد ک صد در صد اطلاع رسانی شده ست در صورتی ک انچه را طبق حکم باید پرداخت میکرده اید نکرده اید میتوان احتمال مزایده داد. در صورتی بیرون از زندان هستید با مراجعه به احرای احکام میتوانید کاملا در این زمینه جویا شوید. ضمن اینکه با چم کردن ثنای خرد و مادرتان نیز احتمالا ب اطلاعاتی دست خواهید یافت