مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض در اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف

سلام عرض شد تو شرایط کرونا از من بخاطر بدهی 4میلیون تومانی 10سال پیش با تاخیر تادیه تو شورای حل اختلاف شهر و استان دیگری از محل سکونتم شکایت شد و رای صادر شد و الان پرونده در اجرای احکام مدنی میباشد تو ثنا نوشته وقت نظارت 1400/9/4ضرورت اخذ توضیح از طرفین چون خودم اصلا حضور نداشتم تو رسیدگی از طرفی رسید بانکی دارم بابت پرداخت بدهی در همان 10سال پیش الان باید چیکار کنم رسید و به اجرای احکام بفرستم‌ کفایت می کند یا نه لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل بوده ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد لذا جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و حفظ حقوق شما نیاز به گفتگو وبررسی دلایل شما می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد لذا جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و حفظ حقوق شما نیاز به گفتگو وبررسی دلایل شما می باشد

پرستو  رادمنش

سرکار خانم پرستو رادمنش :

در صورتی که در دادرسی حضور نداشته اید و رای قانونی به شما ابلاغ نگردیده است می توانید نسبت به واخواهی از رای غیابی اقدام نمایید در غیر این صورت می توانید نسبت به مطالبه دین 10 میلیونی سابق اقدام نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده باید واخواهی می کردید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم غیابی صادر شده واخواهی کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درصورت صدور حکم غیابی در موعد مقرر واخوهی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر حکم غیابی صادر شده باید واخواهی می کردید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم غیابی است
شما باید دادخواست واخواهی مطرح نمایید و در صورت صدور قرار قبولی
واخواهی ، شما باید ادله خود را ارائه بدهید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خودتان یا از طریق وکیل موضوع را حضورا پیگیری کنید

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

اجرای احکام صرفا مرجع اجرای حکم است و نمیشه در آن به ماهیت پرونده ایراد نمود اگه رای شما غیابی بوده میتونید واخواهی کنبد یا اینکه قطعی شده و مطلع شدید میتونید اعاده دادرسی بکنید بخاطر اطلاع از مدارک جدید مبنی بر پراخت بدهی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چنانچه رای غیابی است می توانید واخواهی نموده و پرینت واریز وجه را ارائه دهید

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

باسلام ، مستند خود را به پیوست لایحه در دفتر الکترونیک قضایی محل اقامت خود برای شعبه مذکور ارسال نمائید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد حکم غیابی باید واخواهی کنید و پرینت واریز وجه را ارائه نمایید.