مشاوره حقوقی رایگان - ایا بیرون انداختن شوهر حق طلاق محسوب میشود

سلام
همسرم چهارساله منو مدام باکتک زدن وتوهین کردن وفحاشی ازخونه بیرون میکنه
ولی من بارآخر به پلیس خبردادم وگزارش کردن
همسایه هام دیدن که منو ازخونه بیرون انداخته من میخام طلاق بگیرم آیا این حق طلاق برای من محسوب میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول شکایت ترک انفاق مطرح کنید بعد از صدور رای ترک انفاق می توانید به استناد آن دا‌دخواست طلاق بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر همسر شما سوء رفتار و سوء اخلاق آن استمرار دارد و می توانید این موضوع را اثبات نمایید من جمله با شهادت شهود بله امکان دادخواست طلاق وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون فقط برای یک بار آن مدرک دارید خیر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر این دلیل برای طلاق
محسوب نمیشود مگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید عسر و حرج خود را ثابت کنید بله

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد و عسر و حرج نیز از دلایل قابل قبول برای طلاق است