مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر زندان بودن همسرم

سلام و خسته نباشید بنده 6ساله که بادخترم زندگی میکنم و همسرم درزندان هستن ایشون هم شاکی دارن وهم به خاطر مواد زندان رفتن و من چون نمیدون کی ازاد میشن میخوام که طلاق بگیرم ایا حق طلاق دارم حکم همسرم 64 سال بود چون چندتا پرونده داشته و الان شده 22 سال و 6سال هست که در زندانه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله با اثبات عسر و حرج بواسطه زندانی بودن زوج امکان طلاق میسر است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دا‌دخواست طلاق بدهید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله باستناد عسر وحرج درخواست طلاق به دلیل حبس به دادگاه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله حبس بالای 5 سال به زوجه حقطلاق می دهد در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و طبق شروط مقرر در عقدنامه و عسر و حرج زوجه ، حکم طلاق صادر خواهد شد
البته اگر

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام دادخواست طلاق بدهید، حکم طلاق صادر خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان دادخواست طلاق با توجه به وضعیت همسرتان وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قطعا طلاق با دفاع مناسب حق شما است و می‌توان اقدام کرد ولی به خاطر داشته باشید رویه باید به درستی انجام شود در غیر این صورت شما بازنده اید

مینا احمدی

مینا احمدی :

امکان گرفتن طلاق دارید وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید به استناد عسر و حرج جدا شوید