مشاوره حقوقی رایگان - ملک و آپارتمان

باسلام بنده در سال 95یک واحد آپارتمان خریداری کردم و فروشنده درقولنامه رسمی متعهد شده که هزینه های مالیات عوارض شهرداری و هزینه سند را متقبل شود . اما در حال حاضر که سند آماده واگذاری شده است . نام برده از انجام تعهدات خود امتناع میکند .حکم قانونی چیست؟ ضمن فروشنده تهدید میکند درصورت مجبور شدن به پرداخت هزینه ها در دفتر خانه برای ثبت سند حاضر نمیشود. هزینه سند به عهده فروشنده است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در قرارداد بر این امر توافق شده باشد باید بپردازند و در صورت عدم پرداخت می توانید ایشان را ملزم نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و ایفا تعهدات بدهید