مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن صلح نامه

با سلام، پدر بنده دو سال پیش ملکی را به مادرم صلح کرد. ولی متاسفانه پدر یکسال پیش فوت کردن و صلح نامه مفقود شده. ما 5 فرزند هستیم که همه به جز یکی از ورثه در جریان صلح نامه بودیم و آن را قبول داریم. صلح نامه در حضور شهود نوشته شده بود و حتی شخص دیگری که متخصص در زمینه حقوق قضایی بود آن را نوشته بودند. الان که مفقود شده آیا با شهادت نویسنده و شهودی که آن را امضا کرده بودند، نافذ است؟ البته صلح نامه به تازگی مفقود شده است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید و میتوانید از شهادت شهود استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات عقد صلح و اثبات مالکیت را اقامه کنید