مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن صلح نامه

با سلام و احترام
صلح نامه ای به صورت دستی بین من و برادرم توسط پدرم تنظیم شد و سه نفر شاهد هم اون رو امضا کردن، بعد از فوت پدرم این صلح نامه هم مفقود شده و هیچکدام از ورثه و شاهدین نسخه ای از اون رو ندارن،در محضر و اسناد رسمی هم ثبت نشده، آیا راهی هست که بشه به وصیت پدرم عمل کنیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در فرض سوال شما ختلافی بین امضاء کنندگان مشاهده نمی شود و تا زمانی که اختلاف وجود ندارد شما با توافق می توانید به آنچه که اطلاع دارید عمل نمایید.