مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در کار

با سلام من کارگری هستم که بر روی بشکه کار میکردم که بشکه از زیره پایم در رفت و با سر به زمین خوردم و خونریزی مغزی داشتم حالا صاحب ساختمان میگوید شکایت نکنم و از بیمه ساختمان خسارت بگیرم ولی اداره بیمه ساختمان هم به من گفت بدون قرارداد هیچ خسارتی به من تعلق نمیگیرد لطفا من را هدایت کنید که شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت کنید نیازی به قرارداد نیست بازرس کار مقصر حادثه را تعیین میکند و دادگاه حکم به پرداخت دیه می دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از طریق بیمه حوادث ساختمان پیگیری نمایید و در اداره بیمه تشکیل پرونده نمایید و سپس از کارفرما شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و با حکم دادگاه می توانید از بیمه حوادث ساختمان استفاده کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید نسبت به حادثه‌ای که دیده اید جهت اخذ دیه صدمات شکایت خود را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به شکایت اقدام نمایید