مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام وقت بخیر
برای من سال 96 کمیسیون پزشکی تشکیل دادن ولی خب معاف نشدم و برج 1 96 فرار کردم
دوباره سال 98 برج 7 خود معرف رفتم دادسرا نظام سمت خیابان قدوسی بعد دوباره فرار کردم الان میخواستم بدونم که این مشکل قلبی که من دارم بندی ماده ای تبصره ای داره که بتونم بدون رفتن به محل خدمتی معاف بشم؟ مشکل قلبی بنده دریچه میترال هستش که سال 95 میگفتن دکتر ها توی بیمارستان 502 ارتش قلب و عروق 10 درصد گشاده و الان نمیدونم تغییری کرده یا نه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو نزد یک پزشک متخصص قاب گواهی بگیر بعد با اون گواهی برو یگان تا گزارش حضورت را بدهند ودفترچه خدمات درمانی بگیر بعد با برگ اعزام برو بیمارستان ارتش یا عمل میکنند خوب میشی یا معاف میشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند شما غیبت نموده اید ولیکن می توانند از معافیت های پزشکی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بیماری شما در کمسیون پزشکی مطرح شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق کمیسیون مربوطه بررسی شود