مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی و وکیلش

بنده ماشینم رو به طور قانونی از شخصی خریدم که وکالت محضری از فروشنده داشت شخص دیگری که از فروشنده سفته داشته ادعای صوری بودن معامله بنده را کرده و تقاضای ابطال سند خودرو من را دارد در صورتیکه یکماه بعد از خرید ما اقدام به اجرا گذاشتن سفته اش کرده.بنده پول را تمام وکمال و قیمت به روز خودرو به حساب آن شخص واریز کردم ولی قولنامه ننوشتیم.برگ سبز و سند خودرو نیز دارم.پرینت واریز مبلغ هم دارم. ولی
روز رسیدگی پرونده شاکی و وکیلش در دادگاه حاضر نشدند و فقط لایحه ارسال کرده بودند.
قاضی نیز از ما مدرکی نخواست.رای دادگاه چه میشود ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا خواسته آنها رد می شود، اما شما که وکالت دارید اگر توقیف نشده برید مرکز تعویص پلاک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مبایعه نامه نداشتید که ممکن است در جلسه بعدی دادگاه
دچار مشکل بشوید جهت بررسی موضوع تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمی باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از کیفیت پرونده و احتمال نتیجه گیری در آن می توانید با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده بدهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

نیاز به بررسی بیشتر دارد در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید