مشاوره حقوقی رایگان - آگاهی از تجدید نظر خواهی طرف شکایت

سلام وقت بخیر حدود 20 روز از رای بدوی دادگاه به نفع بنده می گذرد از کجا می توانم بفهمم که طرف شکایت درخواست تجدید نظر داده یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابلاغ خواهد شد و میتوانید حضورا به شعبه بدوی مراجعه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه حضوری به شعبه اعتراض یا عدم اعتراض ایشان احراز خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دادخواست دهد برای شما ابلاغیه می اید ولی حضورا هم میتوانید پیگیری کنید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

پس از تجدید نظر خواهی برای شما ابلاغ می آید. در صورت ضرورت به شعبه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ثنای خود را بررسی فرمایید یا حضوری پیگیری نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.ازطریق شعبه بدوی ویا وارد سامانه عدل ایران شوید درقسمت اطلاع رسانی پرونده میتوانید پیکیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید چند روز دیگر نیز منتظر بمانید اگر ابلاغیه نیومد حضورا پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر موضوع پرونده حقوقی باشد یک نسخه از اعتراض او برای شما ابلاغ می‌شود تا تبادل لوايح کنید. اما اگر پرونده کیفری باشد با مراجعه به سایت عدل ایران و پیگیری روند پرونده می توانید مطلع شوید.