مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

باسلام اینجانب 30 تمام سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم که بازنشست شدم در صورتی که حدود 16سال در کمیته استانی در مشاغل سخت و زیان آور شناخته شده است اما تامین اجتماعی قبول نکرد و من 30 سال تمام بیمه داشتم که در سال 90بازنشست شدم اینجانب بعد از 7سال بازنشستگی شکایت برای تامین اجتماعی کردم و رای بنفع اینجانب آمد و دیوان 16 سال را تایید کرد و تجدید نظر هم رای بدوی را تایید نمود الان باید چیکار بکنم و چقدر به حقوقم اضافه میشه آیا میتونم 5سال که زیاد بیمه دادم و این 7 سال که حقوقم را کم میدادند از تامین اجتماعی مطالبه کنم ممنونم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، زیادی بیمه را نمی توانی پس بگیری ، قاعدتا معوقه را می توانی دریافت کنی