مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام، اظهارنامه الکترونیکی به من ابلاغ شده مبنی بر عودت چکی با مشخصات ... ، شاکی هیچ امضا یا سندی دال بر اینکه چک مذکور را به من داده ندارد، سوال من اینه 1_ باید به اظهار نامه پاسخ بدم ؟ 2_ اون چه روالی می‌تونه پیش بگیره و آیا به نتیجه میرسه ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام 1 حتما لازم نیست پاسخ دهی 2- باید دادخواست استرداد چک بدهد و نتیجه بستگی به دلایل طرفین دارد.

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

پاسخ به اظهارنامه الزامی نیست.
اگر مدرک محکمه پسندی داشته باشد که پیش شما چک امانی بوده بله