مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام: من نه میلیون سفته سفید امضا به کسی دادم و با دست خط خودش پر کرده، سوال من اینه 1_ میتونم به عنوان خیانت در امانت سفته رو پرداخت نکنم ؟ باید چطوری اقدام کنم 2_ سفته زیر ده میلیون فقط در شورای حل اختلاف قابل رسیدگی هست ؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سفید امضا به معنای این است که شما اختیار داده اید که خودش پر کند
مگر اینکه بیشتر از مبلغی که مقرر بوده
نوشته باشد یا اگر مشروط به وجود شرایطی بوده و از ان سو استفاده کرده
که در این صورت نیتوانید تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا شکایت کنید
همه این مسایل نیاز به اثبات دارد