مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

با سلام و احترام بنده سوالی در مورد پارکینگ مشاع در اپارتمانهای قولنامه ای داشتم ما در یک ساختمان 8 واحدی ساکن هستیم که جای پارک 8 ماشین رو داره اما مزاحم است و در حال حاضر دو نفر از ساکنین حودرو ندارند و یک پارکینگ نزدیک در ورودی می باشد که مزاحمتی برای کسی ایجاد نمی کند و من چون زودتر از بقیه ساکنین می رسم خودروام را در انجا پارک میکنم و مزاحمتی برای کسی ایجاد نمی کند و صلح نیز زود از منزل خارج می شوم اما دو نفر ار همسایه ها که 4 تا 5 ساعت دیرتر از من می رسند معترض هستند که شما نباید همیشه در انجا پارک کنید این در حالی است که بارها چون ماشین انجا پارک بوده بنده اعتراضی نکرده و حتی خارج از ساختمان پارک کرده ام الان مدیر ساختمان می گوید اگر آنجا پارک کنید بنده با لوله و قفل آنجا را می بندم و هرگونه صلاح بدانم رفتار می کنم لطفا راهنمایی فرمایید
سپاسگزار از زحمتی که تقبل می فرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر شخصی موظف است در قسمت تختصاصی خود پارک نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قانونا" هر جا در سند نوشته شده همانجا باید پارک کنید مگر اینکه با مالک پارکینگ دیگر توافق کنید