مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر تعزیر

با سلام و خسته نباشید یک فقره چک به تاریخ 8 سال پیش که نمیدانم از چه شخصی گرفتم رو از لای مدارک هایم پیدا کردم و نزد بانک بردم به مبلغ 1200000 تومان و بانک چک را وصل کرد حالا صاحب چک رفته از من شکایت کرده که این چک رو از ماشین من دزدیده بودند و من جلوی چک را بسته بودم و بابت این چک و چکهای دیگه تو اگاهی پرونده دارم ولی بانک چک رو پاس کرده حالا رفته به جرم اتهام سرقت مستوجب تعزیر ازم شکایت کرده ولی برای وقت نظارت حل اختلاف نرفتم ایا من محکوم میشم یا باید ثابت کنه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نحوه استحقاق خود را نسبت به وجه چک ثابت نمایید