مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام یگ نگرانی و اظطراب دارم لطفا دقیق دقیق مرا راهنمایی کنید بنده 5روز پیش در آگهی سایت درج آگهی برای خرید گوشی یک جایی را پیدا نموده که اقساطی گوشی میفروخت اون دفتر لوازم آشپزخانه داشت و با موباایل فروشی قرارداد اقساطی داشت من مراجعه نمودم برای خرید گوشی که با من همش تماس می‌گرفتند که چرا نیومدید و من رفتم برای خرید گوشی و من بی خبر بودم از قیمت بعد سوال نمودم گوشی حدود مبلغ10ملیون تومان در همه جای دنیا و به من فروخت 10ملیون ششصد هزار تومان و 10 تا چک به مبلغ های سه ملیون دویست پنجاه هزار تومان برای اول برج 11 و مابقی ملیون دویست هزار تومان و یک چک هم برای تضمین کارتن گوشی 15ملیون تومان با تاریخ تحویل دادم و در برگه اقساط قید شده دارم که برای تضمینه این چک و ایشان مبلغ 3ملیون تومان سود روی این گوشی برای من کشیدند و کلن مبلغ13ملیون تومان چک از من گرفتند و هر جا سوال کردم گفتند گوشی حدود 10ملیو تومانه و سود هم خیلی برای شما محاسبه کردند و من از ایشان شکایت دارم میتوانم شکایت کنم که کاری نکند چون گفت اگر یک چک از شما برگشت بخوره همه چک های شما به اجرا گذاشته خواهد شد ایا راه حلی هست برای گران فروشی و سود زیاد که محاسبه کرده و مرا کشاندند اونجا گوشی را فروختند به من شکایت کنم اون میتونه چک برگشت بزنه حکم جلب بگیره لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم من منتظرم ببخشید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای فسخ معامله و استرداد ثمن نمایید . اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. چک را می تواند برگشت بزند و جلب بگیرد.