مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ادامه بیمه پدر توسط خودم برای سابق بازنشستگی

سلام من 24 سال سن دارم و پدرم تحت بیمه اجباری تامین اجتماعی است و از 18 سالگی بیمه من قطع شده است و الآن میخواهم بیمه خودکفایی تامین اجتماعی برای خودم باز کنم برای بازنشستگی آیا میتوانم ادامه بیمه پدرم را برای خودم باز کنم که زودتر بازنشستگی بگیرم یا باید بیمه جدیدی از کنم

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی به نام خودتان بیمه جدیدی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بیمه پدرتون صرفا بیمه درمانی بوده و حق بیمه بازنشستگی نبوده