مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقت بخیر من 51 ساله هستم و سه فرزند دارم که خودم بزرگشون کردم. همسرم حدود 15 ساله که در بهزیستی هستش و طبق نظر پزشکی قانونی مجنونه . حدود دو ماه هستش که پدر خودم فوت کرده ایا من می تونم درخواست بدم که بیمه پدرم بشم . پدرم بیمه نیروهای مسلح بودن . از شما ممنون و سپاسگزارم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شوهر دارید خیر مگر به حکم دادگاه ، یعنی اول حکم جنون وی را بگیرید بعد ثابت شود که وی حقوقی ندارد بعد درخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،چون همسر دارید نمی شود مگر مراحل حقوقی آن را طی کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با توجه به اینکه همسر دارید نمی شود مگر این که مراحل حقوقی آن را طی کنید