مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

متهم محکوم شده است در رای دادگاه ولی شاکی خصوصی چون در شورا حل اختلاف رضایت داده دادگاه به متهم تخفیف داده. رضایت کتبی بوده ولی متهم شفاهی به ما قول هزینه درمان و از این قبیل داده بود.الان میخواستم بدونم در دادگاه تجدیدنظر شاکی می‌تونه بگه رضایت نمیدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که رضایت مشروط بوده و چون متهم به وعده خود عمل نکرده از رضایت خود منصرف شده اید