مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رضایتنامه

با سلام. سال 98 اپارتمان خریدم چون املاک در قولنامه با همکاری مالک دستکاری کرد شکایت کیفری کردم قبل از اینکه قولنامه خط شناسی برود اینا راضی کردن قولنامه جدید نوشتیم و ازمن رضایتنامه گرفت که به همه اختیارات رسیدم و حقوقی کیفری هیچ ادعا ندارم. الان بعد دوسال مشخص شده خانه حکم قلع ماده99داره و پارینگ و مشاعات راهرو هم به مالکین پیلوت فروخته و فضای پارک خودروها بطوریکه 6تاماشین کنارهم پارک میشه برای خارج شدن از ماشین ازشیشه خودرو باید بیرون بیای و از رو کاپوت به سمت پله بروی. دوباره شکایت کردم اما متاسفانه اون رضایتنامه میاره و رای میگیره.
درضمن اون رضایتنامه در شکایت اول برده و منع تعقیب زده پرونده کیفری.
اصل رضایتنامه پیش من و نسخه کاربنی ایشان دارد همراه دوامضا دیگر ازبنده.
ایا میتونم دوباره از ایشان بابت کلاهبرداری شکایت کنم؟ چطوری میتونم آن رضایتنامه باطل کنم؟ بدون اطلاع بنده در پرونده گذاشته و خودش کارمند دادگاه تجدید نظرهست.

پاسخ ها :

پس گرفتن رضایتنامه پس گرفتن رضایت در شکایت رضایتنامه رضایت