مشاوره حقوقی رایگان - طلاق مرد

سلام،متوجه شدم ک خواهر متاهلم با ینفر دیگه دوست بودن و الان شوهرشون متوجه شدن،دوتا بچه دارن،شوهرش گفته که میخوام طلاقت بدم،ایا درصورت اثبات خیانت در دادگاه میتونه براحتی خواهرم رو طلاق بده؟یا باید مهریه و ..رو‌بپردازه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه.
اگر واقعا رابطه داشته بهتر است که به صورت توافقی طلاق بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید حقوق مالی ایشان را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای طلاق نیازی به اثبات نمی باشد اما در صئرت اثبات خواهر شما حقوقی را از دست می دهند ئ مجازاتی نیز در انتظارشان است.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مهریه و نفقه و اجرت المثل زوجه ، در هر حالتی باید پرداخت بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

مهریه در هر صورت باید پرداخت کرد اگر واقعا رابطه داشته اند پیشنهاد می گردد به صورت توافقی طلاق بگیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر حال مهریه و حقوق مالی زوجه باید پرداخت گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در هر صورت باید حقوق مالی ایشان را پرداخت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید مهریه بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
مهریه قابل مطالبه است و به قوت خود باقی است