مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من نزدیک سه ساله است که خونه امو ترک کردم به خاطر اینکه شوهرم اعتیاد به شیشه داشت و همان روز که من ترک کردم در کمپ بود من الان دو ماهه به خاطر نفقه خودم و دخترم شکایت کردم و اون مبلغ رو پرداخت نکردن و الان زندان هستن آیا میتونه بدون پرداخت بعد از چند سال از زندان بیاد بیرون و یا در زندان ترک بکنه و بیاد بگه که من میخوام ببرمت خونه اگه من نرم باهاش نفقه ای که ازش شکایت کردم پاک میشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما می توانید شکایت حقوقی نیز بابت نفقه معوقه و حال خود و نفقه حال فرزندتان بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به دلیل ترک منزل نفقه به شما تعلق نمی گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج در هر حال باید نفقه معوقه و حال را پرداخت نماید ولی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیازبه گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید،شما فکر اساسی بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نفقه معوقه زوجه در صورت تمکین قابل مطالبه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دلیل ترک منزل نفقه به شما تعلق نمی گیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شش ماه نفقه پرداخت نکند برای شما حق طلاق ایجاد می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به استناد رای نفقه دادخواست طلاق بدهید