مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام اگه بخوام یه موتور مزایده ای بخرم مدل 98 آیا به نام میشه زد کارت سوخت بهش میدن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرکز شماره گذاری پلاک سوال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که موتورهای مزایده ای را از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام سازمان اموال تملیکی خریداری نموده اید اصولا بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر اسناد مالکیت موتور و برگ سبز و برگ کمپانی و ... موجود باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدارک کامل باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موتور مزایده نخرید مشکلات دارد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله از طریق پلیس 110 بعد از اقدامات لازمه به آدرس شما پست می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست .از ارگان مربوطه سوال شود