مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی درمورد دوبار فروشی ملک

سلام بنده زمینی را خریده ام و تمام استعلامات را گرفته و سند قطعی هم زده ام و پروانه ساخت گرفته ام اکنون فردی با سند همان قطعه پیدا شده که میگه من از همان اقا سال قبل زمین را خریده ام و قولنامه هم داره و بنده خدا میگه روز محضر ده تومن از پولم کم بود و ایشون سند قطعی زده برام و من وکالت بلاعزل بهش دادم تا زمانی که ده تومنش رو بدم اونم وکالت رو بزنه برام که بعدش ده تومن رو دادم ولی محضر جمع کرده بوده و نشده وکالت را باطل کنم که بعدش اون بنده خدا با وکالت اومده به ما فروخته و سند هم زده قانونی. حالا نمیگذارد ما بسازیم میگه زمین ماله من و اون شخص سو استفاده کرده و دوبار فروشی کرده با وکالت. حکم چیست؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام سئوال شما مبهم است. رفع مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کن.