مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق بائن در زمان عادت ماهانه و جدا کردن کارت وام بعد از طلاق

سلام خدمت شما.ببخشید رای طلاق توافقی صادر شده برای رفتن به محضر درصورتی که دختر عادت ماهانه باشد برای طلاق بائن اشکالی دارد؟
و برای اینکه بخوان کارت مربوط به وام ازدواج یا وام دیگر رو که قبلا گرفته شده از بانک سپه به نام کسی که وام رو پرداخت میکنه بگیرن باید چکار کنن باید نامه قضایی گرفته بشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

صیغه طلاق در زمان عادت ماهانه جاری نمیشود.