مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب خونه

با سلام
من 1 سال و نیم قبل خونه اجاره کردم. برق کشی خونه ایراد داشت. طوری که نصف برقای خونه خراب بود. صاحب خونه برق کش آورد و اونم الکی بهم پیچوند. سیم شارژ موبایل من تو نیم ساعت سوخت به سیم کش گفتم سیم شارژم سوخت و قرمز شد گفت مشکل از سیم شارژته. توی این مدت یک سال و نیم یخچال و دو تا موبایل و 4 تا شارژر و 5 تا سیم شارژ من سوخته. از طرف مخابرات اومدن گفتن برق ساختمان اتصال داره. شرکت برق اومد همین حرفو زد. سیم کش آوردیم اونم گفت سیم کشی خونه اتصال داره. مستاجر قبلی هم همین مشکلو داشته. هزینه سیم کشی یک میلیون میشه صاحب خونه میگه من خرج نمیکنم وسایلتون هم به من ربطی نداره. من کجا و چجوری میتونم از این آقا شکایت کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، به شورای حل اختلاف شکایت کن و مطالبه ضرر و زیان با جلب نظر کارشناس بدهید.