مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرده بکارت

اگر دختری ک توسط خودم پرده‌بکارتش پاره شد ازدواج کنه و بعد شوهرش بفهمه خانواده دختر اون‌وقت از من شکایت کنن چه اتفاقی میفته؟چ حکمی داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر ازدواج کنه و شوهر بفهمه و بخواد طرح دعوا کنه و شما انکار کنید قابل اثبات نیست و مشکلی پیش نمیاد

یک وکیل

رابطه نامشروع خود دختر بالغ می‌تونه شکایت کنه نه خانواده مگر اینکه دختر نابالغ باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم رابطه نامشروع و زنا شده اید و در صورت اثبات رابطه نامشروع ، به شلاق محکوم خواهید شد و درصورت اثبات زنا ، به حبس و شلاق و پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل محکوم خواهید شد البته باید مشخص گردد که آیا دختر رضایت داشته یا خیر