مشاوره حقوقی رایگان - باکره نبودن

سلام من وقتی دختر خونه بودم خودارضایی کردم و پرده بکارتم پاره شد ولی اون زمان اصلا نمیدونستم این خون چیه ..بعد ک عقدکردم تازه فهمیدم توی جلسات قبل ازازدواج .شب عروسی ب شوهرم گفتم وبرای خانواده بابریدن پام مدرک بردیم ....بعدازاون ماجرا حالا شوهرم میگه تودروغ گفتی ب من ومیخواد طلاق بده بدون مهریه آیا میتونه مهریه ام رونده؟؟؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

خیر باید مهریه شمارو پرداخت نمایند ایشان با هر مشکلی که بوده شما را پذیرفته است

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام اگر همسرتان با شما رابطه زناشویی برقرار کرده باید کل مهریه را پرداخت کند حتی اگر بخواهد تقاضای طلاق کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر مهریه به شما تعلق میگیره ولی باید در کل مدارک شما و اظهارات شما را دقیق بشنویم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بررسی و رسیدگی میشود معمولا باخود ارضایی بکارت اسیب نمیبیند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر با شما رابطه زناشویی برقرار کرده باید کل مهریه را پرداخت کند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در خصوص پرداخت مهریه ، مهریه بر عهده ایشان می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت فسخ نکاح مهریه تعلق نمی گیرد که با توجه به توضیحات شما امکان فسخ نکاح وجود ندارد و باید مهریه پرداخت شود.
بهتر است با هم توافق کنید و به صورت توافقی طلاق بگیرید.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
درهرصورت مهریه از طرف شما قابل مطالبه است.
اما اگر با همسرتان رابطه جنسی(بصورت کامل) نداشته باشید، نصف مهریه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با شما رابطه زناشویی برقرار کرده باید کل مهریه را پرداخت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر رابطه زناشویی داشته ایدمهریه قابل مطالبه می‌باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد
تماس بگيريد