مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو بدون قولنامه

من یک خودرو با قولنامه دستی خریدم. الان ماشین به همراه مدارکش سرقت شده و متاسفانه قولنامه رو هم نتونستم پیدا کنم.
باید چکاری انجام بدم؟ هم پلاک و هم سند به نام صاحب قبلیه که دیگه هم ایران نیست.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از ایشان که در خارج است بخواهید که یک وکالتنامه برایتان بفرستد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سرقت شکایت کنید و اعلام کنید که مدارک خودرو نیز سرقت شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق و حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و آخر توضیحات بیشتر خواهد بود