مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت و تنظیم سند

باسلام عرض ادب
از طریق سایت آگهی یک دستگاه خودرو سمند خریداری کرده ام مقدرای از ثمن پرداخت کرده ام ماشین را دو به پارکینگ انتقال داده و دو قبضه کرده وبعد از دو قبضه مقداری دیگر پرداخت کرده ام و کارت ماشین و قبض پارکینگ را به بنده داده قولنامه تنظیمی را پاره و تخریب کرده وحال نیز از تنظیم سند رسمی خودرو امتناع می نماید ومنکر وقوع عقد بیع است در این خصوص سه نفر شاهد شاهد قضیه می باشند لازم به توضیح است تصاویر های دوربین مدار بسته پارکینگ وکارشناسی تشخیص رنگ هم ثبت نموده اند حال ماشین تحویل این بنده هست تهدید میکند چنانچه ماشین را تحویل ندهم اعلام سرقت می نمایم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست حقوقی بدهید و وی را ملزم کنید با نگرش به وجود شاهد