مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام. یک ماه پیش دوستم از من مقداری پول به عنوان قرض خواست منم چون از کسی پول طلب داشتم قبول کردم دوستم گفت اگه میشه الان یک چک 30میلیونی بدون تاریخ بهم بده تا پول اومد توحسابت من برم تاریخ بزنم و در قبالش یک چک به من داد برای سال بعدش. حالا من پول دستم نرسیده و دوستم نامردی کرده و رفته روی چک اقدام کرده درصورتی که قرار بود اگه پول گیرم اومد بره پاس کنه. میشه بهم کمک کنید و بگین چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، باید چک پاس کنی و بعد روی چک دوستت اقدام کنی. هرچند به جرم خیانت در امانت می توانی چکایت کنی ولی احتمال موفقیت ضعیف است.