مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ممانعت از ملاقات توسط مادر

سلام
مجازات ممانعت از ملاقات فرزندان 3 قلو توسط مادر از بدو تولد تا الان که هم اکنون فرزندان یک ساله هستند به شکل متوالی چه میباشد باوجود شکایت هایی که کردیم علیه مادر،تازه اجراییه صادر کردند خواستم بدونم مجازات این مدتی که نگذاشته بچه ها را ببینیم چی هست دقیقا مجازات نقدی ،حبس یا صلب حضانت اگر نقدی هست کدوم درجه را شامل میشود

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مجازات ندارد از ژریق دادگاه سریعا وچملاقات میگرفتید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم ملاقات داشته باشید طبق ماده 54 قانون حمایت خانواده جریمه نقدی درجه 8

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به سن کم فرزندان اصولا مادر مجازات نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه تصمیم مقتضی و خوبی خواهد گرفت .