مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

ما یه خونه ای رو طی 3سال که هر یکسال قرارداد رو تمدید میکردیم و تاریخ 1400/09/04 پایان مهلت قرار بود که تا تاریخ 1400/08/04 کلیه اجاره ها رو چهارم هر ماه به حساب مالک واریز کردم،که مالک هفته اخره پایان قرارداد مبلغ اجاره که 50میلیون ودیعه و ماهیانه یک میلیون 700 هزار تومن بود رو به 200 میلیون ودیعه افزایش داده که بنده گفتم این مبلغ رو ندارم و نمیخوام و ایشون هم گفتن باشه،تاریخ 1400/09/04 بنده به مالک گفتم چون محل کارم قرار است بهم خونه بدهد و بخاطره ناما نگاری های اداریش یه ماه خونه رو تمدید کنین و ایشون هم قبول کردن فقط جایی ننوشتیم این یه ماه رو تمدید کردیم و همین تلفنی باهم اوکی کردیم و مالک گفت فقط با بنگاه همکاری کنیم کسی رو اوردن برای بازدید خونه راه بدیم که ماهم اینکارو کردیم،الان مالک رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده که 2ماه اجاره رو ندادم و تو این یه ماهه که تمدید کردیم خونه رو اجاره داده بود و چون ما تخلیه نکرده بودیم قراردادش فسخ شد الان درخواست مبلغ فسخ قرارداد رو دارد و تو این یه ماهه تمدیدی یه نفر که میشناسمش از افراد بنگاهی هست که قرارداد واسمون نوشتن، یه روز زنگ زده بود و خودشو اقای ... معرفی کرده در صورتی که مالک خانم ... هست و و تنهاست،بعد پشت تلفن فحاشی کرده،الان درخواست مبلغ فسخ قراردادی که میگن نوشتن معلوم نیس این قضیه قرارداد اجاره دادن راسته یا دروغ یا اینکه مالک با بنگاه زد و بند کردن ساختگی باشه و طبق اجاره نامه میگه روزی 300 هزار جربمه باید بدی.. الان با توجه به زنگ زدن از بنگاه و جا زدن خودش بجای اقای ....و فحاشی کردن راهی هست که مثلا بگیم بنگاه با مالک زد و بند کرده بود ماهم ترسیدیم کلید رو تحویل بنگاه بدیم و شاید ودیعه مارو ندن یا با توجه به مصوبات قانون کرونا برای موجر و مستاجر میشه کاری کرد که فقط اجاره 2ماه رو بدم و بقیه چیزایی که میخواد رو ندم؟البته من خونه رو خالی کردم و تاریخ 1400/10/01 خونه اداره رو تحویل گرفتمو نامه دارم و با مدیر ساختمان همون خونه ای که مستاجر بودم هم پول شارژ و بقیه چیزا رو تسویه کردم دقیقا تا همون 1400/10/04 اما با این خانوم مالک خونه 2ماه اخر اجاره رو حساب نکردم و کلید رو تحویل ندادم چون ترسیدم پول ودیعه رو ندن
الانم از شورای حل اختلاف حکم تخلیه صادر کردن،شورای حل اختلاف تو یه روز دو تا ابلاغیه واسم ثبت کرد و 1400/10/19 یه ابلاعیه دیگه اومد که 1400/10/26 برم شورای حل اختلاف بعد امروز 1400/10/21 یه ابلاغیه دیگه اومد و دیدم حکم تخلیه صادر کردن،انگار شورای حل اختلاف هم پشت این خانومه؛ بجای اینکه 3تا ابلاغیه با فاصله یکی دو هفته ای بفرستن تو یه هفته 10 رو ابلاغیه هارو فرستادن و حکم هم صادر کردن،میشه لطفا راهنمایی کنین فقط اجاره 2ماه رو بدم و بقیه پول ودیعه ام رو بهم بدن و کلید خونه تخلیه شده رو بهشون بدم تموم بشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مخاطب گرامی برای سوالات طولانی به دلیل کمی وقت تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال طولانی است از طریق پنل کاربری تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تخلیه منوط به واریز ودیعه می باشد اگر ادعایی جهت خسارت دارند باید دادخواست دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه که رای صادر کرده پیگیری کنید