مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض علیه کمیسیون پزشکی

سلام خسته نباشید برای اعتراض به کمیسیون پزشکی به جای معلول حین خدمت جانبازشناخته شویم به کجابایدمراجعه کنیم وازچه طریقی درخواست خودرامطرح کنیم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بدون تصویب کمیسیون مربوطه امکان پذیر نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای از کمیسیون بدوی صادر شده است می تواند در مهلت قانونی نسبت به آن اعتراض در کمیسیون تجدید نظر رسیدگی مجدد واقع و در نهایت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید می توانید جهت اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از جا اقدام کردید از همانجا اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اعتراض به کمیسیون وعدم نتیجه به دیوان عدالت شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض خود را به کمسیون اعلام کنید در صورتی که اقدامی نکردند در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را اقامه نمایید