مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

با سلام و خسته نباشید 3سال پیش ماشین خریدم که فروشنده تعویض پلاک کرده ولی نرفته سند قطعیش رو بزنه مهلت وکالت هم تمام شده و متاسفانه مالک اول هم فوت کرده ، سوال اینه که شخصی که من ازش ماشین خریدم( و فقط پلاک به نامشه نه سند) یه نفر حکم توقیف اموالش رو گرفته و پلاک ماشین من هم که به نام اونه توقیف شده، (منم بصورت اتفاقی دیروز متوجه شدم) الان3ساله که ماشین رو خودم بیمه کردم خواستم بدونم باید برا رفع توقیف چیکار کنم آیا راهی هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی پلاک به نام ان شخص است و بدهی مستقر است از توقیف خارج نمیشود مگر انکه شما در ان پرونده دادخواست ورود ثالث اجرایی دهید تا مانع اجرای حکم شوید. مشکلی بود تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث را به طرفیت فروشنده و توقیف کننده اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعتراض ثالث اجرایی داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با قولنامه میتوانید اعتراض ثالث اجرایی کنید.