مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری در صدور پروانه ساختمانی

با سلام
در همسایگی ملک اینجانب ملکی می باشد ک در حال ساخت و ساز می باشد پرونده وی در کمیسیون ماده 5 مسکن و شهرسازی مطرح و با دو طبقه و تراکم 60درصد موافقت کردند شهرداری بر خلاف رای کمیسیون ماده 5 مجوز 5 طبقه و تراکم 100درصد صادر کرد و اینجانب ب دیوان عدالت شکایت کردم و پروانه ساختمانی مازاد بر 60درصد را ابطال نمود.مقدار ساخت و ساز در حد زیرزمین و ستون طبقه همکف بصورت 100درصد میباشد.بعداز رای دیوان برای تعیین تکلیف مازاد 60درصد پرونده به کمیسیون ماده100 ارجاع شد و طبق رای دیوان رای تخریب مازاد 60درصد صادر گردید.مالک ملک بر رای کمیسیون اعتراض گذاشت و پرونده ب کمیسیون تجدیدنظر ماده100 ارجاع شد ودر انجا اعلام کردند با توجه ب اینکه شهرداری تخلف کرده و مالک طبق پروانه ساخت و ساز کرده است و تخلفی نکرده است در صلاحیت کمیسیون ماده 100 نمی باشد و نتیجه رای را نیز صادر نکردن و اعلام کردن در جلسه بعد یعنی 5 ماه دیگه اعلام میکنیم
حال با توجه ب تخلف شهرداری ایا کمیسیون تجدیدنظر میتواند اینجور تصمیمی بگیرد؟
لذا خواشمندم درصورت امکان مرا راهنمایی کنید تا از حق خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید کمیسیون ماده 100تجدیدنظر بر اساس رای دیوان عدالت اداری عمل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نظر کمیسیون تجدیدنظر
صحیح است و ظاهرا خود شهرداری باید خسارات را پرداخت نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید رای دیوان مدنظر قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مطابق نظر دیوان تخریب صورت بگیرد