مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در جهیزیه

ببخشید من میتونم برای نظریه کارشناسی استرداد جهیزیه داداخواست اعسار بدم قسطی بشه؟ یا تو نظریه کارشناسی راست حوله خبوبات ذکر شده منم امضا دادم ک سیهارو قبول دارم میتونم اعتراض کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از جهیزیه هر چی موجود باشد قابل استرداد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بعد از صدور حکم قطعی دادگاه دادخواست اعسار بدهید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . طبق لیست جهیزیه قابل استرداد است. اگر بخواهید بعد از صدور حکم محکومیت دادخواست اعسار دهید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.چون امضا نمودین قابل اعتراض نیست و پس از محکومیت میتونین اعسار بدین.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مبلغ وسایل جهیزیه را باید پرداخت نمایید و می‌توانید تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگه جهیزیه موجود باشه باید مسترد شود در غیر اینصورت امکان استرداد نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعسار دهید .بقیه سوال مبهم می باشد