مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن فاکتور جهیزیه

با سلام وقتتون بخیر..من دختری 28 ساله هستم مجرد تقریبا نصف جهیزیم خریداری شده و در منزل پدریم جایی که الان ساکن هستم نگهداری میکنم..فاکتورهای وسایل یا گم شدن و یا نیست چون پدرم خریدن...سوالم این هست که اگر خدای نکرده برای پدرم اتفاقی بیفته و فوت کنن خواهر و برادرام میتونن بگن که این وسایل مربوط به خونست و جهیزیه تو نیست؟چون که مدت هاست اختلاف خانوادگی داریم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جهیزیه خریداری شده توسط پدرتان هبه به شما محسوب می شود بعد از فوت پدر قابل استرداد توسط ورثه نیست و با شهادت شهود مالکیت خود را می توانید ثابت کنید می توانید از پدرتان دست نوشته بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر جهیزیه از سوی پدرتان به شما هبه شده و قابل استرداد از سوی وراث نیست . شما میتوانید لیست سیاهه جهیزیه خود را در حضور زوج و شاهدین خود و همسر تنظیم و امضا کنید. و یا همچنین از پدر دست نوشته بگیرید که این اموال بابت جهیزیه اند تا ادعایی بر ان نباشد اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.چون بع عنوان جهزیه خریداری شده هدیه و هبه از طرف ایشان به شما محسوب می شود اما بهترین بدلیل مجرد بودن فعلی شما این است که لیست تهیه نموده و یک نوشته تنظیم شود که به شما هبه نموده اند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهیزیه خریداری شده توسط پدرتان هبه به شما محسوب می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است که چنین اتفاقی بیفتد ولیکن شما می توانید فاکتور را مجدداً از مغازه ای که تهیه نموده اید به نام خود اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند ادعا کنند مگر اینکه شما دلیل داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان آن وجود دارد. هبه نامه مکتوب یا اقرارنامه با امضاء تهیه شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک لیست سیاهه جهیزبه کامل با مارک و مشخصات بنویسید و به امضای پدر و همسر و شما و دو شاهد برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پدرتون نوشته ای بگیرید که وسایل خریداری شده جهیزیه شما است و کسی نسبت به آن حقی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهیزیه هبه محسوب می گردد از پدر دست نوشته ای در این خصوص دریافت نمایید