مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

برای اثبات اینکه وسایل خریداری شده جهیزیه من هست در حال حاضر که پدرم قید حیات هست چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لیست جهیزیه تنظیم کنید و زوج و زوجه و چند نفر امضاء کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام آیا الان وسایل را بردید منزل مشترک یا خیر؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما قابل بررسی می باشد سوال خود را دقیق و کامل طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است تمامی لیست شود و هبه انها توسط پدر به شما توسط سایر ورثه یا حداقل دونفر و پدر و شما امضاشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لیست سیاهه جهیزیه تهیه کنید با امضاء شما و همسر و پدر و دو شاهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دست نوشته از پدر بگیرید مبنی بر اقرار به مالکیت شما نسبت به آن وسایل با قید تک تک آن اسباب با قید مارک آنها

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استناد به فاکتور ،پرینت پرداخت وجه،شهود نمایید