مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن امانت بعد از مرگ امانتدار

سلام
من در خارج زندگی می کنم، در ایران یک وکالتنامه تمام اختیار به برادرم داده بودم و تمام سرمایه پس انداز خودم را به صورت طلا پیش برادرم داشتم و یک سال پیش برادرم فوت شدند و زن برادرم نمی خواهند به من پس بدهند و می گوید برید شکایت کنید و من در یک دفترچه کوچک خودم از مرحوم برادرم امضاء و مهر مغازه و ‌درج مقدار طلا هست و ناگفته نماند که برادرم یک مغازه طلا فروشی داشتن و در دفتر مغازه از من هم امضاء من و مبلغ طلا ذکر شده. من چطوری می توانم طلام را پس بگیرم و وکالتنامه که در مغازه نگه داشته هم پس بگیرم. آیا همسرم می تواند به جای من امانت خودم را پس بگیرد. چون من به دلایل شغلی نمی توانم مسافرت بکنم.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شما برای استرداد اموال باید سریعا اقدام قانونی کنید.وکالتنامه ای که به برادرتون دادید با فوتش باطل شده و اثر قانونی نداره.باید از طریق کنسولگری به همسرتون وکالت بدید که براتون وکیل دادگستری بگیره.خودش نمیتونه از طرف شما اقدام قانونی بکنه.