مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام خودرو به نام کسی دیگر

با سلام و عرض خسته نباشید.قصد ثبت نام خودرو برای خودم به نام یکی از اقوام را دارم(قرعه کشی نیست).میخواستم بدونم احیانا در صورت ادعا مالکیت توسط اون فرد یا درخواست توقیف توسط طلبکارانش امکان اثبات مالکیت من وجود دارد؟
مستنداتم فقط مکالمات و هماهنگی تلفنی با فرد قبل خرید و پرداخت تمام وجوه خودرو مستقیم از حساب بانکی من به حساب خودروساز و امضا تمام قراردادهای خرید خودرو از شرکت توسط من و چند شاهد بر مالکیت من(بدون نوشتن قرارداد یا قولنامه) هستن.
ممنون میشم به طور کامل راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در دادگاه اثبات بشود چنین کاری نکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک و شهود اقدام نمایید به هر حال با مشکل مواجه میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید قراردادی بین خودتان بنویسید و از طرف وکالت‌نامه داشته باشید تا بعدا مشکلی پیش نیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت خودرو را به نام اقوام شما ارائه خواهد شد لذا بایستی در کنار این توافق وکالت بلاعزل و محضری و دست نوشته ای در این خصوص با امضای شهود اخذ نمایید تا در آینده مشکل مواجهه نگردید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی کامل مدارک مربوطه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک قانونی خودرو ایشان هستند و بابت بدهی و موارد دیگر خودرو قابل توقیف است و شما وارد یک پروسه سخت برای اثبات مالکیت میشوید بهتر است اینکار را نکنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دست نوشته از ایشان بگیرید بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نهایتا بتوانید پول خود را بگیرید آن هم اگر ایشان داشته باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینکار اشتباه محض است.
ایشان مالک شناخته می‌شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است قرارداد تنظیم شود بعلاوه اقرارنامه رسمی توسط وی و بعلاوه تصامین اخد شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این کار مشکل ساز است . بهتر است از وی در دفترخانه وکالت بگیرید برای فروش و یا انتقال