مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز حواله خودرو

سلام
کد ملی دادم شوهر خواهرم یه ماشین 2 میلیاردی نوشت. بعد یکسال ماشین در اومده ، حالا میگم پول امتیاز من را بده ، میگه امتیاز مجانی بوده.
اسناد و مدارک و ماشین الان دست خودمه و هیچ مدرک یا قراردادی نداریم.
پول هم ریخته به حساب من و از حساب من رفته به حساب کارخانه تولید کننده....
دولت و اداره مالیات من را مالک میدونن....
شوهر خواهرم گفته زندانت میکنم....
آیا میتونه.... یا اصلا من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در سوال شما باید دید مبلغ ماشین‌ها را چه کسی واریز کرده و نیز باید وکیل بداند چه قرارداد فی مابین شما چه بوده و تعهدات طرفین به چه میزان است لذا نیاز به توضیحات بیشتر شما در خصوص ارائه پاسخ مناسب قانونی است بهتر است است طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما مالک خودرو ‌محسوب خواهید شد
امکان اقامه دادخواست حقوقی توسط شما وجود خواهد داشت
حواله خودرو ، غیر قابل انتقال است
و با شرایطی خاص ، امکان بطلان معامله حواله خودرو ، وجود خواهد داشت
و ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طی یک اظهارنامه بهش بگو تا فلان مبلغ را که شفاها قرار بود بابت امتیاز به من بدهی ، ندهید انتقال سند مقدور نیست و خودرو باید توقیف شود و هر بلایی که سر خودرو بیاید تو مقصری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت خودرو به نام شما خریداری شده و مالیات آن بر عهده شماست خرید حواله غیر قانونی است اگر شاهدی و یا دست نوشته‌ای در این خصوص داشته باشید به کمکتان می‌آید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بگو قرض بوده،قانون شما رو مالک میشناسد وخودرو تحویل شما میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دو راهکار وجود دارد
اول اینکه خودرو را پس بگیرید
دوم اینکه در خصوص ثمن امیتاز اظهارنامه ارسال کنید