مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدر در رفتن به خانه ی شوهر

سلام من 22 سالمه و یک سال هست که عقد کردم در ابتدا قرار بود 9 ماه بعد از عقد،عروسی بگیریم اما پدرم گفت بیشتر عقد بمانید تا زندگی بهتری بسازید از لحاظ مالی حالا که سه ماه گذشته و ما امادگی عروسی را نداریم پایش را در یک کفش کرده و میگوید باید عروسی کنید.سن پدرم بالا رفته و بشدت دمدمی مزاج شده.خانه ی خود را اماده کرده ایم و حالا رضایت به عروسی نمیدهد و به من که دخترش هستم اجازه ی بیرون رفتن از خانه با همسرم را نمیدهد و بارها مورد ضرب و شتم قرار داره مرا.چگونه میتوانم از این وضع اسف بار راحت شوم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاکم اگر عقد کرده اید می توانید اقدام به زندگی مشترک بنمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به منزل شوهرتون برید و اگر پدرتون مانع شد می توانید شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما سن رشد را رد کرده و مستقل هستید و ازدواج هم کردید آنچه صلاح خود میدانید فارغ از نظر دیگران انجام دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هم میتوانید به عنوان تجویز ازدواج با هم کفو خود دادخواست دهید . و هم در صورت ضرب و
شتم به اورژانس اجتماعی زنگ بزنید شماره123
مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلاج وقت بخیر سوال خود را در قالب یک ویس برای بنده در واتس اپ ارسال کنید 09035988259 امین جلیلوند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما عقدنمود ه این ومی توانید به منزل همسرتان بروید و در صورت ممانعت پدرتان می توانید شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا شما بالغ هستید. ثانیا متاهل هستید. بنابراین پدر حق دخالت و امر و نهی ندارد. آقای داماد به همراه خانواده بیاید و قرار ازدواج و یک مراسم کوچک در یک تاریخ
مشخص بگذارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با همسر مستقل زندگی نمایید
بابت ضرب و شتم از مشاوره روانشناس کمک بگیردو با تکرار می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که عقد نموده اید رابطه زوجیت برقرار است و در کلیه امور مالی و غیرمالی خود می‌تواند مستقل عمل نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی کامل مدارک مربوطه می باشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.شما متاهل هستید و سن قانونی دارید و از لحاظ قانونی نیازی به اذن برای خروج از منزل و حتی رفتن به منزل مشترک ندارید و میتوانید نقل مکان کنید اما در مورد ضرب و شتم میتوانید به 123 خبر دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما نمیتواند دراین مورد دخالتی کند و در صورت مزاحمت و ازار واذیت میتوانید شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مشاور خانواده یا ریش سفیدان فامیل کمک بخواهید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شکایت کیفری بابت ضرب و جرح تنظیم کنید با شهودی که دارید