مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

من تو دادگاه حضور نداشتم. یعنی نمی‌دونستم دادگاه دارم. امروز تو ابلاغیه جدید زده پرونده مختومه شد. یعنی چی شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به دادگاه مراجعه نمایید تا علت مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای غیابی صادر شده . ولی شما مهلت واخواهی دارید. ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ رای

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر وقت رسیدگی به شما ابلاغ شده رسیدگی قانونی بوده و به تبع خواهان و خوانده بودنتون شرایط فرق خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.شما اصلا نفرمودید زوج هستید یا زوجه و... تماس بکیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام برای کلسه رسیدگی به نفقه بایستی حضور میداشتید. در صورتی ک. دادخواستنفقه بوده و جلسه اول رسیدگی حضور تداشته اید دادخواست شما ب دلیل عدم حضور رد ش
ده است. بهتر است ابلاغیه خود را از طریق سامانه ثنا چک کنید و جزییات رو ملاحظه نمایید یاحضورا ب شعبه مراجعه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام یعنی رسیدگی خاتمه یافته است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رای اعتراض یا دادخواست مجدد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته شد مراجعه کنید و حضورا پیگیر شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا رای صادر شده

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. یعنی بعد از صدور دادنامه بدوی بصورت غیابی و سپری شدن فرجه واخواهی و تجدیدنظر خواهی از ناحیه شما دادنامه قطعی شده و پرونده مختومه گردیده است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست ابطال شده است منتطر ابلاغ رای دادگاه بمانید

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

پرونده شما با صدور رای بسته شده است اگر رای بر علیه شماست در مهلت قانونی واخواهی یا تجدیدنظرخواهی انجام دهید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

به دلیل عدم حضور پرونده مختومه شده است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام پرونده شما بسته شده