مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید همسرم از سایپا ماشین گرفته و تمام پول و واریز کرده و آخر همین ماه ماشین و تحویل میگیره، اگر برای مهریه اقدام کنم ماشین توقیف و به من منتقل میشه یا بخاطر در رهن بودن فقط توقیف میشه؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.فقط توقیف میشه و مراحل بعدی باید طی بشه اما ایشون حق فروش نخواهند داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر واریزی داشتند توقیف می شود چون در رهن نبوده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به خودرو در رهن شرکت سایپا اصولا اینگونه خود رو ها صرفاً توقیف خواهند شد و مزایده آن باید با اجازه سایپا صورت پذیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توقیف می شود ولی برای مزایده باید حق مرتهن را ابتدا بپردازید و فک رهن نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پلاک توقیف میشود ولی برای مزایده و فروش باید فک رهن شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توقیف می گردد می توانید فک رهن نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین توقیف و با حفظ حقوق مرتهن به شما واگذار میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در رهن فقط توقیف میشه

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. تا زمانی که خودرو در رهن باشد امکان توقیف آن وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

 برای مزایده باید حق مرتهن را ابتدا بپردازید و فک رهن نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ـمبتوانید توقیف کنید و با توجه ب لینکه پرداخت اقساط پایان گرفته میتوانید جهت انتقال اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل توقیف هست اما قابل فروش نیست. باید مراحلی طی شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید