مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از پارکینگ مجتمع

سلام شبتون بخیر وخوشی
میخواستم بپرسم دونفر در حال دزدی از پارکینگ که یکی در پارکینگ در حال اماده کردن بار از پرکینگ ودومی پیش ماشین وانت پیکان خالی هنوز هیچ باری نزده که نگهبام مجتمع نفر اول که درپارکینگ بود رادیده واو رادنبال کرده وبه سمت ماشین درحال فرار بود که ماشین روشن نشداز بخت بدمان ماشین را از ترسمان گذاشته وفرار کردیم وهیچ درگیری پیش نیامده الان 25 روز است چه کاری باید انجام دهم وهیچ سابقه دزدی هم ندارم ومالک ماشین هستم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما را بر اساس پلاک ، شناسایی کرده و به سراغتان می آیند. بابت شروع به سرقت تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی نشده باشد می توانید به محل مراجعه و ماشین را بردارید.
و اگر شکایت شده باشد با عنوان شروع به سرقت قابل پیگیری است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر شکایت نشده باشد میتوانید به محل مراجعه کمید