مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو با قولنامه مجدد چی میشه؟

با سلام و احترام خدمت شما. بنده برج 8 یک پراید مدل 88 از یکی قسطی خریدم که توی قولنامه نوشتیم سه ماه پرداخت کنم ولی من تقریبا قسط رو پرداخت کردم فقط از کل پول ماشین 2500 مانده که من قبل اینکه نوبت قسط برسه رفتم گفتم من برج 11 نمیتونم پرداخت کنم که گفتن باشه پس برج 1 پرداخت کن خرج سند هم پای شما منم قبول کردم و روی قولنامه من نوشت که 15 فروردین 98 تصویه شود و خرج سند هم پای خریدار. من به دلایلی ماشین رو فروختم به یکی دیگه و قولنامه هم دارم. وقتی تماس گرفتم با صاحب سند بیا سند بزن بنام این بنده خدا امتناعی نکرد و امروز و فردا کرد تا اینکه بعدش گفت شما نباید ماشین رو میفروختی وقتی سند بنامت نیست و بجای 2500 از من 5 میلیون تومان درخواست کرد که من مجبور شدم بگم باشه ولی باز هم نمیاد سند بزنه. حالا اگر اون بنده خدایی که من ماشین رو فروختم شکایت کنه از دست بنده قاضی دادگاه چه کسی رو مقصر میدونه؟ با تشکر در ضمن بنده اتباع هستم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

در صورت طرح دعوا دادگاه مالک اولیه که سند به نامش هست را الزام به تنظیم سند به نام خریدار می کند شما نباید میلیون به اون بپردزید