مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات وکیل نسبت به موکل

با سلام. طی پرونده ای که رسیدگی ان به یکی از وکلای محترم واگذار شد مبلغی با توافق طرفین بعنوان حق الوکاله مشخص شد و تماما به وکیل پرداخت گردید. جدا از رویه پرونده و کارهای انجام شده و نشده توسط وکیل ایشان از ارائه قرارداد فی مابین ما و ایشان امتناع نموده و ابراز میدارد که وکیل مختار است که این قرار داد را بدهد یا ندهد. حال بنده برای ادعای خسارت از طرف مقابل و درخواست حق الوکاله جهت ارائه به مرجع قضایی به این قرارداد نیاز دارم اما علت امتناع وکیل از دادن این قرارداد به بنده را نمیدانم. سوال این است که آیا وکیل ملزم به ارائه یک برگ از قرارداد هست یا نه؟ و اینکه عدم انجام آن تخلف محسوب میشود؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

حتی اگر قرارداد هم بدهد مبلغ حق الوکاله قراردادی تماما قابل مطالبه نیست.با توجه به اینکه قصد مطالبه حق الوکاله از طرف مقابلتون دارید مشخصه که وکیلتون تونسته به نفعتون رای بگیره.پس قدردان زحمتش باشید.