مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گله دار برای مصرف حق ابه ما

من از حق ابه یک قنات در هفته دو روز مالک هستم و برای گلخانه اب را در استخر ذخیره میکنم بک گله دار که رئیس شورا اون روستا هم هست برای اب دادن گوسفندان برا روی جوب قنات می اید و گله را اب میدهد گل خانه من دچار قارچ شده و به گفته کارشناسان برای گوسفندان هست که روی اب می ایند هر چه قدر به ان گله دار اختار میدم میگه من خودم در هفته دو‌ساعت اب از این قنات دارم و قبول نمیکنه من دارم ضرر میکنم و کشتم نابود میشه ایا من میتونم از حق ابه ای که مال خودم هست از ایشان شکایت کنم که استفاده نکنه و گوسفند در ان دو روز روی اب نیاورد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر استفاده او برای سما مستلزم ضرر میباشد ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان ضرر کارشناسی شود و سپس خسارات را مطالبه کنید و دادخواست رفع مزاحمت دهید. اگر در انجام این پروسه نیاز به اطلاعات بیشتر دارید تماس بگیرید